Volkswagen Group Services, az Ön professzionális szolgáltatója!

Olyan partnercéget keres, aki támogatja Önt? Ebben az esetben mi vagyunk a megfelelő partner: optimális megoldásokat kínálunk az Ön vállalati folyamataira szabva, ezáltal biztosítjuk a sikert.

Elkötelezett és motivált munkavállalóink mindig rendelkezésre állnak: akár termelési vagy vezetési ismereteket, szakmai tapasztalatot igénylő feladatról van szó.

Műszaki területen (termelés, összeszerelés, logisztika) is  megbízhat tudásunkban. Egész projekteket vagy részfeladatokat is átvállalunk, ehhez mindössze egy szolgáltatási/megbízási szerződés megkötése szükséges.
Amennyiben gazdasági kérdésekben segítségre van szüksége, nálunk megtalálja a megfelelő választ. Ellenőrizzük vállalati folyamatait, optimalizáljuk azokat vagy újakat hozunk létre, illetve amennyiben szükséges, egész szolgáltatási területeket is átvállalunk.
Koncentráljon fő vállalati tevékenységére, miközben segítségünkkel növelheti versenyképességét.

Mit várhat el ügyfélként? Egyénre szabott megoldásokat kínálunk professzionális szolgáltatói tapasztalatainkra alapozva. Használja fel rugalmasságunkat, gyorsaságunkat és költséghatékony megoldásainkat vállalati sikereinek eléréséhez!