Munkaügyi szolgáltatások

Megfelelő munkaerőt a szükséges időben

Az Volkswagen Group Services Kft. személyügyi szolgáltatóként egy kézből kínál az Ön igényeinek megfelelő megoldásokat.
Az állandóan mozgásban lévő piac igényeiből adódó, átmeneti munkaerőhiány kielégítésére, az ezzel járó kockázatok csökkentésére szolgáltatásaink közül a munkaerő kölcsönzés lehet megoldás. Utána a megismert és bevált munkaerőt saját állományba is veheti. Először tesztelje, utána vegye állományba a munkaerőt – így kockázat nélkül találja meg a legjobb munkatársakat.
A folyamatosan bővülő és frissülő adatbankunkból rövid idő alatt ki tudjuk elégíteni munkaerő igényét, legyen szó munkaerő közvetítésről vagy kölcsönzésről, felsővezetőről vagy betanított munkásról. Ezért mindössze egy előre megállapodott fix díjat kell fizetnie, nincsenek nem várt költségek.


Az Volkswagen Group Services Kft. minden személyügyi kérdésben segítséget nyújt: képzett szakembereink kompetens tanácsadással, gyorsan és rugalmasan látják el feladatukat, támogatva az Ön tevékenységét, függetlenül attól, hogy kis-, közép- vagy nagyvállalatként mely  iparágban tevékenykedik.


Megakadt a munkaerő keresésben? Hívjon minket! Szívesen felkeressük Önt az ország bármely területén, hogy személyre szabott ajánlatot tudjunk adni.


Győződjön meg Ön is személyügyi szolgáltatásaink magas színvonaláról!

Főbb kompetenciáink:

  • Munkaerő toborzás
  • Munkaerő közvetítés
  • Munkaerő kölcsönzés
  • Interim Managment
  • Coaching